Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Airborne Freedom Run Clinic op Papendal

Terug
Kom naar de Airborne Freedom Run Clinic op Papendal!

Op dinsdag 18 juni 2024 nodigen wij jou uit voor een unieke hardloopervaring op Papendal, onder begeleiding van niemand minder dan onze ambassadeur en Nederlands Atleet, Frank Futselaar, en de ervaren trainers van Hardloopvereniging De Loper. Deze clinic is speciaal georganiseerd ter voorbereiding op de Airborne Freedom Run die plaatsvindt op zondag 15 september 2024.

Het programma begint met een gezamenlijke warming-up om 18:45 uur, gevolgd door een inspirerend verhaal van een voormalig militair over de luchtlandingen op het terrein van Papendal tijdens Operatie Market Garden. Na deze indrukwekkende introductie splitsen we op in groepen op basis van drie verschillende niveaus: beginners, gemiddelde en gevorderde lopers.

Gedurende de avond krijg je waardevolle tips over hoe je je optimaal kunt voorbereiden op de Airborne Freedom Run, en heb je de kans om andere hardloopliefhebbers te ontmoeten. De clinic biedt een unieke gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren, ongeacht je ervaringsniveau.

We hebben slechts een beperkt aantal startplekken beschikbaar. Deelname aan de clinic is kosteloos.

Programma:
18.30 – 18.45 uur: Verzamelen op de Olympische Atletiekbaan
18:45 – 19:15 uur: Gezamenlijke Warming-up
19:15 – 19:30 uur: Verhaal over landingszone Papendal tijdens Operatie Market Garden
19:30 – 20:30 uur: Verdelen van de groepen:

     • Hardloop clinic op de Atletiekbaan
     • 5km loop, rondje Papendal
     • 10km loop, rondje Airborne War Cemetery in Oosterbeek

Mis deze unieke kans niet om je voor te bereiden op een gedenkwaardig hardloopevenement en om samen met ons de historische betekenis van Papendal te ervaren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 18 juni! Meld je snel aan via onderstaande link, want vol is helaas vol.

Aanmelden clinic
Onderdeel