Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Trails 21-30-45 KM

De trails zijn een prestatietocht met een historische lading, het gaat hier om het herbeleven en gedenken van de geschiedenis in combinatie met het leveren van een sportieve prestatie. Hoe zwaar je het ook op hebt, je loopt in de voetsporen van hen die tijdens deze operatie het hoogste offer moesten leveren voor onze vrijheid.

Alle deelnemers krijgen hun startnummers toegestuurd en starten op Papendal. De afstand van de routes zijn iets langer geworden door aanpassingen in de padenstructuur van de natuurbeheerder. Een mooie bonus, waarvoor nog wel een tikkeltje harder moet worden getraind.

  • De deelnemers aan de 45km starten op Papendal en lopen 1 kilometer waarna ze vervolgens met bussen naar de Ginkelse Heide in Ede worden gebracht. Kom dus op tijd en mis de bus niet.
  • De deelnemers aan de 31km en 20km gaan te voet naar de start aan de rand van het terrein van Papendal.

We hebben drie prachtige routes ontworpen vol met mooie bospaden, sinlgetracks, heuvels, heide en uiterwaarde. Je loopt ook hier en daar een verbindingsstuk op het asfalt. In de laatste kilometers loop je verhard Arnhem weer binnen.

Het parcours
Het parcours is aangegeven met speciaal ontworpen bordjes en lint van Airborne Freedom Run. De GPX route wordt twee weken voor het evenement in de deelnemersinformatie verstrekt. 

Parcours trailrun 21 KM

Parcours trailrun 30 KM

Parcours trailrun 45 KM