Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Road

Terug
Dé run voor elke Arnhemmer en daarbuiten!

Dé run waar je aan mee moet doen! Wij herdenken de Slag om Arnhem en de slachtoffers die gevochten hebben voor onze vrijheid! We beseffen maar al te goed dat het niet vanzelfsprekend is dat we in vrijheid leven. En daarom komen we in beweging. Schrijf je nu in!

5KM - Inschrijven

10KM mét stop - Inschrijven

10KM wedstrijdrun - Inschrijven

Wij werken met de inschrijftool Atleta. Deze tool biedt jou een eigen omgeving aan na inschrijving (inloggen met jouw mailadres). Via deze tool houden we je ook op de hoogte van alle deelnemersinformatie.

5 kilometer run

De 5 kilometer run is in ere hersteld en start op zondag 15 september 2024 vanaf Arnhems Buiten. Jouw tijd wordt geregistreerd, dus zet je beste beentje voor! Via een zorgvuldig uitgezet parcours loop je richting de John Frostbrug en eindig je op de markt. Deze route komt samen met de 10 kilometer run. Let op: het is niet mogelijk om bij Arnhems Buiten te parkeren. Bekijk hier het parcours.

10 kilometer run

De 10 kilometer start op zondag 15 september 2024 vanaf Papendal en eindigt in de binnenstad van Arnhem. Deze run is een wedstrijdloop. Ook bij deze run wordt jouw tijd geregistreerd! Via een zorgvuldig uitgezet parcours kom je langs de meest historische plekken tijdens de Slag om Arnhem / Operation Market Garden. Bekijk hier het parcours.

Er zijn 2 mogelijkheden binnen deze 10 km run;

 1. Bij jouw inschrijving ontvang je een kruisje die jij kan plaatsen bij de begraafplaats (Airborne War Cemetery) en zelfs bij het slachtoffer waar jij voor loopt. Jouw tijdsregistratie wordt dan op pauze gezet. Je start in het reguliere vak.
 2. Je gaat voor de beste tijd en stopt niet bij de begraafplaats. Je start dan in het wedstrijd vak.

Kom met het openbaar vervoer!

Veelgestelde vragen

Hardloopschema's

Binnenkort beschikbaar

Sluit jouw deelname goed af!

Na het (hard)lopen met een mix van emoties en doorzettingsvermogen, is het fijn om te weten dat er een gezellige plek op je wacht bij de finish tussen het imposante stadhuis, de prachtige Eusebiuskerk en het sfeervolle Dudok Arnhem. Bij Dudok Arnhem kun je samen bijpraten, lachen en terugblikken op jullie deelname onder het genot van een lekker hapje en drankje! Zo sluit je jouw deelname aan de Airborne Freedom Run goed af!

Wat jij nog wilt weten:
 • De 5 kilometer run start bij Arnhems Buiten en de 10 kilometer run start op Papendal. Beiden afstanden finishen op de markt in Arnhem
 • Tijdsregistratie, waarbij je bij de 10 kilometer kunt kiezen voor een stop bij de begraafplaats of niet
 • Starttijd 5 kilometer run: 14:00 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Starttijd 10 kilometer run: 15:00 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Uitgezet parcours
 • Verzorgingsposten onderweg
 • Ga in stijl en koop jouw eigen Airborne Freedom Run t-shirt. Wil jij weten hoe het shirt eruit ziet? Check ‘m hier!
 • Een herinnering aan deze run? Bestel dan de medaille! Wil jij weten hoe de medaille er uit ziet? Check ‘m hier!
 • Tijdens het inschrijfproces kun jij een transfer regelen van- en naar Papendal. Wil je dit later regelen, dan kan dat in jouw eigen omgeving binnen Atleta. Maar wees op tijd!
 • Voor- of na jouw prestatie blijven slapen? Boek dan een hotelovernachting #OpPapendal

Login op ‘mijn dashboard’ binnen Atleta >

Bijbehorende tags

Hardlopen Herdenken Run Vrijheid