Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Eventinfo

Wat jij wilt weten over dit memorabele evenement.

Als mens hebben we allemaal een verlangen naar vrijheid; niet alleen vrij zijn van beperkingen, maar ook de mogelijkheid om het goede te doen. “Freedom, to do what’s right” is meer dan een slogan; het is een manier van leven die ons aanspoort om bewust met onze vrijheid om te gaan. 

Bekijk hier de thema video van 2024:

Om te blijven herdenken dat wij in Nederland alweer 80 jaar in vrijheid leven, maar ook om te beseffen dat vrijheid voor veel mensen in andere landen niet zo vanzelfsprekend is, organiseren we dit jaar een memorabel hardloopevenement.

De 10 kilometer Airborne Freedom Run is de hoofdrun op zondag 15 september. Maar er is meer! We hebben ook de 5 kilometer run, een mini run, een businessrun en trails in diverse afstanden. Ben jij geïnteresseerd en wil jij weten welk onderdeel bij jou zou passen? Duik dan wat dieper in de diverse onderdelen van dit evenement en kom op jouw manier in beweging voor onze vrijheid.

Het programma in het weekend.

Het weekend van de Airborne Freedom Run beloofd een mooi weekend te worden waarbij herdenken en eren van vrijheid een belangrijke factor spelen. Heb jij je al ingeschreven? Dan is dit wellicht wel het moment om in beweging te komen. Benieuwd naar het programma? Klik dan hier. 

Hoe ziet het parcours eruit?

De Airborne Freedom Run bestaat uit verschillende onderdelen op zowel zaterdag 14 september als zondag 15 september 2024.
De routes van alle onderdelen zijn op zijn minst bijzonder te noemen. Ze leiden je vanaf de start via historische plekken naar de finish. Benieuwd naar de routes? Je vindt ze hier. 

Partner worden van dit evenement?

Zonder sponsoren geen Airborne Freedom Run. Wij danken daarom onze hoofdsponsor, sponsoren, partners én vrienden voor hun bijdrage aan deze editie van de Airborne Freedom Run 2023. Ook bijdragen en woorden omzetten in memorabele daden? Bekijk hier dan alle mogelijkheden om jouw bedrijf te koppelen aan de Airborne Freedom Run: Sponsorpropositie Airborne Freedom Run 2024.

Een duurzaam evenement organiseren.

Duurzaam ondernemen is nodig! Voor het behoud van onze planeet, met smeltende ijskappen, gaten in de ozonlaag, plastic in zeewateren en uitstervende diersoorten kunnen we onmogelijk langer wachten met het nemen van maatregelen. Ook politiek gezien is duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Door de klimaatverandering en de stikstofproblematiek zijn landen genoodzaakt om maatregelen te nemen. En dat nemen wij #OpPapendal erg serieus. Wil jij weten hoe wij dit aanpakken? Lees dan gauw verder.