Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Trail

Jouw afstand, jouw beleving!

Yes! In samenwerking met MudSweatTrails gaan ook de trails weer van start! En wel op zondag 15 september 2024. Jij kiest jouw favoriete afstand. Deze toffe loop heeft geen tijdsregistratie en klassement en valt écht onder een belevingstrails. Je start op Papendal en finisht in de binnenstad van Arnhem. Deze trails brengen je via een zorgvuldig uitgezet parcours langs de meest historische plekken tijdens de Slag om Arnhem / Operation Market Garden. Ook heb je de mogelijkheid om stil te staan bij de Airborne War Cemetery en kun je een kruisje plaatsen op de begraafplaats, deze ontvang je bij inschrijving. Tijdens deze trails draait alles om herdenken, beseffen en beleven. Kom jij ook in beweging? Schrijf je in!

Je hebt de keuze uit:

 • 21 kilometer trails
 • 30 kilometer trails
 • 45 kilometer trails

We hebben drie prachtige routes ontworpen vol met mooie bospaden, sinlgetracks, heuvels, heide en uiterwaarde. Je loopt ook hier en daar een verbindingsstuk op het asfalt. In de laatste kilometers loop je verhard Arnhem weer binnen. Wat is jouw favoriete afstand? Bekijk hier het parcours.

Kom met het openbaar vervoer
Wij streven ernaar om zoveel mogelijk bewustwording te creëren over de milileu-impact van reizen. Met name autovervoer draagt bij aan vervuiling en daarom willen we het aantal auto’s dat naar het evenement komt verminderen. Draag bij aan de duurzaamheid van het evenement en kies het openbaar vervoer of de fiets om naar het centrum van Arnhem te komen. Vanaf Arnhem Centraal rijden buspendels naar de startlocaties Papendal en Arnhems Buiten. Let op: de buspendel is inbegrepen bij het inschrijfgeld. Geef bij je inschrijving aan of je van de buspendel gebruik wilt maken.

Na het (hard)lopen met een mix van emoties en doorzettingsvermogen, is het fijn om te weten dat er een gezellige plek op je wacht bij de finish tussen het imposante stadhuis, de prachtige Eusebiuskerk en het sfeervolle Dudok Arnhem. Bij Dudok Arnhem kun je samen bijpraten, lachen en terugblikken op jullie deelname onder het genot van een lekker hapje en drankje! Zo sluit je jouw deelname aan de Airborne Freedom Run goed af!

Wij werken met de inschrijftool Atleta. Deze tool biedt jou een eigen omgeving aan na inschrijving (inloggen met jouw mailadres). Via deze tool houden we je ook op de hoogte van alle deelnemersinformatie. 

21KM - Inschrijven

30KM - Inschrijven

45KM - Inschrijven

Wat jij nog wilt weten:
 • Starttijd 21 kilometer trails: 10:45 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Starttijd 30 kilometer trails: 09:30 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Starttijd 45 kilometer trails: 08:45 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • De trails van 21km, 30km, 45km starten op Papendal. Volg de bewegwijzering bij aankomst op Papendal. Vanaf de finish in het centrum van Arnhem is het mogelijk om via een buspendel tegen betaling én op basis van reservering terug naar Papendal te komen. Dit kun je zelf toevoegen in je Atleta Dashboard.
 • Belevingstrails zonder tijdsregistratie
 • Uitgezet parcours
 • Verzorgingsposten onderweg
 • Ga in stijl en koop jouw eigen Airborne Freedom Run t-shirt. Wil jij weten hoe het shirt eruit ziet? Check ‘m hier!
 • Een herinnering aan deze run? Bestel dan de medaille! Wil jij weten hoe de medaille er uit ziet? Check ‘m hier!
 • Voor- of na jouw prestatie blijven slapen? Boek dan een hotelovernachting #OpPapendal
 • In samenwerking met MudSweatTrails

Bijbehorende tags

Herdenken Slag om Arnhem Trails