Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Overnachting Papendal

Doe jij mee aan de Airborne Freedom Run en zoek je nog een heerlijk hotel om na je inspanning lekker te ontspannen? Verblijf dan bij Hotel Papendal! Hét meest unieke hotel in het hart van de Nederlandse topsport!

Bij ons vind je wat je mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaar je hier de energie. Je kunt je weer helemaal opladen. Wat misschien niet iedereen weet; je hoeft geen (top)sporter te zijn om bij ons te kunnen verblijven. Maar vind je het leuk om te verblijven in een inspirerende, sportieve omgeving, waarbij het absoluut mogelijk is om onze (top)sporters tegen het lijf te lopen dan ben je van harte welkom. Wist je dat ons hotel ook rolstoelvriendelijk is? Wij beschikken over 151 comfortabele hotelkamers verdeeld over verschillende kamertypes.

Aan jou de keuze wat bij je past. Neem ook eens een kijkje bij onze hotelfaciliteiten. Van fitness tot onze gezellige Bar Dug Out. Of verken alvast de omgeving en maak er een lang weekend van!

Gebruik code AFR2024

Standaard kamer €104

Gebruik code AFR2024

Hotelkamer Papendal

Superior kamer €124

Gebruik code AFR2024