Papendal logo diapositief

Trails 20-31-48 KM

Terug

De trails zijn een prestatietocht met een historische lading, het gaat hier om het herbeleven en gedenken van de geschiedenis in combinatie met het leveren van een sportieve prestatie. Hoe zwaar je het ook op hebt, je loopt in de voetsporen van hen die tijdens deze operatie het hoogste offer moesten leveren voor onze vrijheid.

Alle deelnemers krijgen hun startnummers toegestuurd en starten op Papendal. De afstand van de routes zijn iets langer geworden door aanpassingen in de padenstructuur van de natuurbeheerder. Een mooie bonus, waarvoor nog wel een tikkeltje harder moet worden getraind.

  • De deelnemers aan de 48km starten op Papendal en lopen 1 kilometer waarna ze vervolgens met bussen naar de Ginkelse Heide in Ede worden gebracht. Kom dus op tijd en mis de bus niet.
  • De deelnemers aan de 31km en 20km gaan te voet naar de start aan de rand van het terrein van Papendal.

We hebben drie prachtige routes ontworpen vol met mooie bospaden, sinlgetracks, heuvels, heide en uiterwaarde. Je loopt ook hier en daar een verbindingsstuk op het asfalt. In de laatste kilometers loop je verhard Arnhem weer binnen.

Het parcours
Het parcours is aangegeven met speciaal ontworpen bordjes en lint van Airborne Freedom Run. Zodra jij je hebt ingeschreven ontvang je de exacte route bij jouw deelnemersinformatie. Ook kun je vervolgens de GPX route downloaden.

Parcours trailrun 20 KM

Parcours trailrun 31 KM

Parcours trailrun 48 KM