Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Bereikbaarheid

Routebeschrijving

Kies voor het openbaar vervoer
Wij streven ernaar om zoveel mogelijk bewustwording te creëren over de milileu-impact van reizen. Met name autovervoer draagt bij aan vervuiling en daarom willen we het aantal auto’s dat naar het evenement komt verminderen. Draag bij aan de duurzaamheid van het evenement en kies het openbaar vervoer of de fiets om naar het centrum van Arnhem te komen. Op 15 september 2024 rijden er vanaf Arnhem Centraal pendelbussen naar de startlocaties Papendal en Arnhems Buiten. Let op: de buspendel is inbegrepen bij het inschrijfgeld. Geef bij je inschrijving aan of je van de buspendel gebruik wilt maken. Plan je reis naar Arnhem Centraal via www.9292.nl.

Alle kinderen die deelnemen aan de Mini AFR kunnen gratis gebruik maken van alle BRENG buslijnen die Arnhem aandoen, mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland.

    • Geldig op zondag 15 september van 09.00-18.00u op vertoon van het startnummer.
    • Maximaal 1 ouder/verzorger mag gratis mee met het kind.
    • Bij inschrijvingen voor 18 augustus 12.00 uur!

Kom je toch met de auto? Dan kun je gebruik maken van de openbare parkeerplekken of parkeergarages. Let op: je kunt niet parkeren bij Arnhems Buiten!

Adresgegevens
Papendal
Papendallaan
6816 VD Arnhem

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of je nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 ben je zo #OpPapendal.

Trails
De Trailruns van 21km, 30km en 45km starten op Papendal. Volg de bewegwijzering bij aankomst op Papendal. Vanaf de finish in het centrum van Arnhem is het mogelijk om via een buspendel terug naar Papendal te reizen. De buspendel is ingebrepen bij het inschrijfgeld. Geef bij je inschrijving aan of je hier gebruik van wilt maken. Bij de Trailrun van 45km is de buspendel vanaf Papendal naar start Ginkelse Heide ook inbegrepen bij inschrijving

Bijbehorende tags

Bereikbaarheid