Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Bereikbaarheid

Routebeschrijving

Kies voor het openbaar vervoer
Wij vinden het belangrijk bewustwording te creëren over de impact die reizen heeft op het milieu. Vooral een auto heeft een vervuilend effect op het milieu. Daarom raden we je aan om met het Openbaar Vervoer of met de fiets naar jouw startlocatie te komen. Op 14 en 15 september 2024 rijden er vanaf Arnhem Centraal pendelbussen naar de startlocaties Arnhems Buiten en Papendal. Let op: de buspendel is inbegrepen bij het inschrijfgeld. Geef bij je inschrijving aan of je van de buspendel gebruik wilt maken. Plan je reis naar Arnhem Centraal via www.9292.nl.

Kom je toch met de auto? Dan kun je gebruik maken van de openbare parkeerplekken of parkeergarages. Let op: je kunt niet parkeren bij Arnhems Buiten!

Adresgegevens
Papendal
Papendallaan
6816 VD Arnhem

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of je nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 ben je zo #OpPapendal.

Trails
De Trailruns van 21km, 30km en 45km starten op Papendal. Volg de bewegwijzering bij aankomst op Papendal. Vanaf de finish in het centrum van Arnhem is het mogelijk om via een buspendel terug naar Papendal te reizen. De buspendel is ingebrepen bij het inschrijfgeld. Geef bij je inschrijving aan of je hier gebruik van wilt maken. Bij de Trailrun van 45km is de buspendel vanaf Papendal naar start Ginkelse Heide ook inbegrepen bij inschrijving

Bijbehorende tags

Bereikbaarheid