Papendal logo diapositief

Bereikbaarheid

Routebeschrijving

Adresgegevens
Papendal
Papendallaan
6816 VD Arnhem

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of je nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 ben je zo #OpPapendal. Wanneer je het terrein oprijdt, volg je de borden naar jouw eindbestemming.

Plan jouw route naar Papendal!

10km run
De 10km run start op Papendal. Je kunt vrij parkeren op het terrein. Volg de bewegwijzering bij aankomst op Papendal.

Trails
De Trailruns van 18km, 28km, 45km starten op Papendal. Volg de bewegwijzering bij aankomst op Papendal. Vanaf de finish in het centrum van Arnhem is het mogelijk om via een buspendel tegen betaling én op basis van een reservering terug naar Papendal te reizen. Dit kun je zelf toevoegen in je Atleta Dashboard. Let op: bij de Trailrun van 45km is de buspendel vanaf Papendal naar start Ginkelse Heide inbegrepen bij inschrijving.

Nightrun / Nightwalk
De start en finish van de Night Edition is op de Markt in de stad Arnhem. Er zijn verschillende parkeergelegenheden in het centrum. Uiteraard is Arnhem ook goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Vanaf het Centraal Station loop je in ongeveer 15 minuten naar de Markt.

Openbaar vervoer
Je kunt op 14 en 15 september 2024 met het openbaar vervoer vanaf Arnhem Centraal naar Papendal af reizen of vanaf Papendal naar Arnhem Centraal met buslijn 105. Reis je naar Papendal? Dan stap je uit bij de halte Van der Valk / Papendal aan de Koningsweg. Wanneer je het kruispunt oversteekt ben je binnen enkele minuten #OpPapendal. Als je vanaf Papendal wilt afreizen naar Arnhem Centraal stap je op bij de halte Van der Valk / Papendal aan de Amsterdamseweg. Plan je reis via www.9292.nl.

Bijbehorende tags

Bereikbaarheid