Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Supporter Equans

Wij zijn Equans
Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. Met 74.000 medewerkers in 17 landen. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Daarom Airborne Freedom Run
In deelname aan de Airborne Freedom Run vonden we de ideale combinatie. Enerzijds in de verbinding tussen medewerkers onderling door sportieve uitdaging en anderzijds met de regio Arnhem en haar verleden. Bovendien staat duurzame inzetbaarheid van onze mensen hoog in het vaandel. Met dit event willen we hen ruimte bieden om samen met collega’s te werken aan vitaliteit.

Meer weten?
Kijk op equans.nl om contact op te nemen met een vestiging bij je in de buurt. Zoek je een uitdaging en wil je samen met ons de energietransitie of digitale transitie bij bedrijven helpen versnellen? Kijk dan op Werken bij – Equans voor een van onze vacatures of traineeships.