Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Trotse partner van de Airborne Freedom Run – Equans

24/05/2024

Achter elk groot evenement schuilt een netwerk van ondersteuning en betrokkenheid. Voor de Airborne Freedom Run is dit niet anders. Zonder de bijdrage van sponsoren, waaronder Equans, zou dit indrukwekkende evenement niet mogelijk zijn. Maurice Kostons, directeur Regio Oost bij Equans, deelt graag het verhaal achter de samenwerking.

Het begin van een bijzondere samenwerking
De samenwerking tussen Equans en de Airborne Freedom Run is ontstaan uit een bestaande relatie. Maurice vertelt, “Equans en Van Wijnen, hoofdsponsor van de Airborne Freedom Run, werken regelmatig samen aan projecten. Van Wijnen inspireerde ons om ook partner te worden van de Airborne Freedom Run.” Voor Equans was de keuze helder. “We willen graag laten zien dat we in Gelderland, en met name in Arnhem, aanwezig zijn. De mogelijkheid om met een groep collega’s deel te nemen aan een regionaal evenement met een bijzondere betekenis sprak ons enorm aan.” Maar dat is niet het enige wat Equans motiveerde. “Vitaliteit is een centraal thema binnen onze organisatie,” voegt Maurice toe. “Een sportief evenement zoals de Airborne Freedom Run sluit perfect aan bij ons streven naar een gezonde en actieve levensstijl voor onze medewerkers.”

Unieke relevantie
Wat maakt de Airborne Freedom Run zo uniek en relevant voor Equans als partner? Maurice legt uit dat Equans het herdenken van de geschiedenis rondom de Slag om Arnhem en het leven in vrijheid van groot belang vindt. “Het is daarnaast een uitgelezen kans om onze collega’s te stimuleren om vitaal te zijn en actief deel te nemen aan een evenement dat voor velen een diepe emotionele betekenis heeft. Equans is een wereldwijd bedrijf, maar we willen ook juist laten zien dat we lokaal aanwezig zijn.” Bovendien hecht Equans waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. “We dragen graag ons steentje bij om evenementen zoals de AFR, met zeer actuele en relevante maatschappelijke thema’s, mogelijk te maken.

De bijdrage van Equans
Als trotse sponsor van dit prachtige evenement brengt Equans niet alleen financiële steun, maar ook betrokkenheid en enthousiasme. “Daarnaast delen we onze vacatures middels een flyer in het welkomstpakket aan alle deelnemers, waardoor we niet alleen laten zien wie we zijn als werkgever, maar ook kansen bieden aan potentiële nieuwe talenten.”

Een terugblik en vooruitzichten
Terugkijkend op de eerste editie van de Airborne Freedom Run, overheerst bij Equans het gevoel van trots en enthousiasme. “Onze collega’s die deelnamen waren enthousiast over de route en de ervaring, ondanks de uitdagende hitte op die dag. Het was niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een geweldige teamervaring,” deelt Maurice. De flyer die Equans vorig jaar deelde in het welkomstpakket heeft ook wat opgeleverd. “Het verraste ons positief om te merken dat zelfs sollicitanten onze naam herkenden vanuit de Airborne Freedom Run,” vertelt Maurice. “Dat onderstreept de impact van dit evenement op onze zichtbaarheid en reputatie.”

Op 15 september 2024 is Equans er weer bij. “We kijken ernaar uit om met een nog grotere groep collega’s deel te nemen. Dit zal niet alleen ons groepsgevoel versterken, maar ook laten zien dat Equans een vitale organisatie is in Arnhem die waarde hecht aan de principes waar de Airborne Freedom Run voor staat.”