Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

NIEUW! De AFR Kids Awards: powered by Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen

11/07/2024

Tijdens de AFR Minirun op 15 september maken zes jonge deelnemers kans op de bijzondere Kids Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan drie jongens en drie meisjes, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën. Het is een mooie erkenning voor hun sportieve prestaties en deelname aan dit speciale evenement. De Awards worden ontworpen en overhandigd door partner Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen.

Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen X AFR

De Airborne Freedom Run is er voor jong en oud. Naast de run en de roadafstanden hebben we voor de jongste deelnemers een speciale AFR Minirun. Kinderen van 4 t/m 6 jaar lopen 500 meter, terwijl de categorieën 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar een afstand van 1000 meter afleggen.

Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen, als maatschappelijk partner nauw betrokken bij de AFR Minirun, heeft 100 startbewijzen afgenomen voor kinderen uit de Airborne Regio. In samenwerking met diverse scholen in deze regio worden de startbewijzen verdeeld onder de leerlingen, zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen deelnemen aan dit bijzondere evenement.