Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Een waardevolle en smakelijke samenwerking met Bakkerij Hilvers

09/07/2024

Bakkerij Hilvers, een familiebedrijf met diepe wortels in Arnhem, heeft zich dit jaar als trotse partner verbonden aan de Airborne Freedom Run. Dit bijzondere evenement, dat jaarlijks wordt gehouden ter nagedachtenis aan de Operatie Market Garden en de Slag om Arnhem, krijgt daarmee een extra lokaal tintje dankzij de betrokkenheid van Hilvers.

Historische verbondenheid
Voor de familie Hilvers gaat de betrokkenheid bij de herdenkingen verder dan een eerbetoon. Hun voorouders hebben de Slag om Arnhem van dichtbij meegemaakt, wat de jaarlijkse herdenkingen en evenementen rondom Operatie Market Garden een bijzondere betekenis geeft. De band met de stad en haar geschiedenis wordt gekoesterd en doorgegeven van generatie op generatie.

Hilvers zorgt voor de crew
Dit jaar verzorgt Bakkerij Hilvers de lunches voor de 200 crewleden die betrokken zijn bij de organisatie van de Run. De medewerkers van de bakkerij hebben met zorg en toewijding gevarieerde en voedzame maaltijden samengesteld om ervoor te zorgen dat de vrijwilligers en medewerkers de dag goed doorkomen. Dit gebaar toont niet alleen de inzet van Hilvers voor het evenement, maar ook hun waardering voor de inspanningen van de crew.

De Bruggetjes: een smakelijke actie
Naast het verzorgen van de lunches promoot Hilvers de Airborne Freedom Run ook in hun bakkerijen. Bij aankoop van de speciale koekjes genaamd “De Bruggetjes” ontvangen klanten een korting op hun inschrijving voor de Run. Deze actie benadrukt de verbinding tussen de bakkerij en het evenement en biedt een heerlijke manier om bij te dragen aan het behoud van de lokale geschiedenis.

Een waardevolle samenwerking
De samenwerking tussen Bakkerij Hilvers en de Airborne Freedom Run is niet alleen waardevol, maar ook smakelijk. Het toont de kracht van lokale betrokkenheid en de impact die een familiebedrijf kan hebben op de gemeenschap. Door hun bijdrage helpen zij niet alleen de herinnering aan de Slag om Arnhem levend te houden, maar bieden zij ook een stukje troost en verbondenheid in de vorm van hun ambachtelijke producten.