Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Hoofdsponsor Van Wijnen

Wij zijn Van Wijnen
Iedereen heeft behoefte aan een veilig, duurzaam en comfortabel thuis. Dat is precies waar ons werk over gaat: elke dag bouwen ruim 2.400 collega’s aan een duurzamer en mooier Nederland. Plekken waar mensen zich thuis voelen, gelukkig en zichzelf kunnen zijn. Met oog voor de generaties na ons. Zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet.

Meer dan bouwen; ons levenswerk
Van klassiek bouwbedrijf zijn we uitgegroeid naar dé partner voor de hele levenscyclus van vastgoed. We ontwikkelen projecten en bouwen deze zelf met onze innovatieve woonoplossingen. We verbeteren en verduurzamen gebouwen door ze te renoveren of geven een gebouw een volledig nieuwe toepassing door het bouwwerk te transformeren. Ook na oplevering is vastgoed, door dagelijks onderhoud en beheer, bij ons in goede handen.

Lokaal en dichtbij
Je vindt ons op 27 locaties door heel Nederland, alle zelfstandige ondernemingen. We zijn dus altijd dicht bij klanten, leveranciers, huurders en kopers. Dat verbindt ons met de mensen mét wie en vóór wie we bouwen.

Daarom Airborne Freedom Run
Daar waar wij werken aan een duurzamere en prettige woon- en leefomgeving dragen we lokaal ook graag bij aan vitaliteit en saamhorigheid. Dit sportevenement is daar een mooi voorbeeld van. Bovendien leveren we hiermee een belangrijke bijdrage om de historie van Arnhem levend te houden en letterlijk in beweging te komen voor onze vrijheid nu en in de toekomst.

Meer weten?
Neem een kijkje op onze website. We zijn ook altijd op zoek naar vakspecialisten. Bekijk onze vacatures.

Bijbehorende tags

Dankbaar Sponsoren