Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Veteranen programma voor de Airborne Freedom Run 2023

Terug
Speciale dank aan alle veteranen! Schrijf je nu in.

In september 2023 vieren wij alweer 78 jaar vrijheid. En die vrijheid is niet vanzelfsprekend. Voor die vrijheid zijn er vele slachtoffers gevallen en is er een flinke strijd gestreden. En u bent in beweging gekomen en heeft zich ingezet om de vrijheid die wij nu ervaren te bewerkstelligen. Het is de taak van ons Nederlanders, om deze vrijheid te waarborgen. Wij moeten moeite blijven doen want alleen dan, krijg je dingen die de moeite waard zijn.

Om u onze dankbaarheid te tonen voor de inzet die getoond is voor onze vrijheid en vrede, willen wij u uitnodigen om mee te lopen tijdens de Night Edition van de Airborne Freedom Run op zaterdagavond 9 september 2023. Een memorabele run waarbij het herdenken van de slachtoffers tijdens de Slag om Arnhem én het vieren van vrijheid van groot belang zijn. Of je nu een beenprothese, rolstoel of handbike hebt, ongeacht je fysieke beperking: de Night Edition is voor iedereen toegankelijk! Verleg je grenzen, ga de uitdaging aan en schrijf je in!

Veteranen programma
Vanaf 19:00 start het ontvangst bij Dudok Arnhem, vervolgens is er om 19:25 een fotomoment en om 20:00 zal het startschot worden gegeven door Wethouder Bob Roelofs.

Korting voor de veteranen: VAN € 19,50 voor € 12,50 per ticket voor de Nightwalk of Nightrun op zaterdag 9 september 2023. Profiteren van de korting? Schrijf je nu in voor slechts 12,50 euro per persoon