Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Succesvolle Partnerbijeenkomst Airborne Freedom Run

18/04/2024

Met nog enkele maanden te gaan tot de start van de tweede editie van de Airborne Freedom Run (AFR), zijn duizenden sporters zich langzaam aan het voorbereiden op het hardloopevenement. Voordat de startlijn wordt bereikt, zijn alle betrokkenen achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen. Als kick-off voor alle samenwerkende partners werd een ontbijtbijeenkomst georganiseerd in de Witte Kapel in Schaarsbergen, een unieke locatie op het landgoed ‘Oud-Vrijland’.

Op initiatief van Brigadegeneraal Frank Grandia van de 11 Luchtmobiele Brigade werd deze ochtend georganiseerd. Het doel was om alle betrokkenen rondom de AFR bij elkaar te brengen, elkaar te informeren en te inspireren, zodat het evenement op 15 september een onvergetelijk succes wordt.

Tijdens de bijeenkomst namen verschillende partners het woord en presenteerden zij de mogelijkheden en kansen voor de AFR. Bovendien werden de officiële samenwerkingen bekrachtigd door het ondertekenen van partnerovereenkomsten.

Laurens van Waardenburg, Manager Events Papendal en organisator AFR, deelde zijn enthousiasme over de ochtend: “Het was inspirerend om de betrokkenheid te zien van diverse bedrijven en de gemeenten Ede, Renkum en Arnhem. We kijken terug op een waardevolle ochtend waarin we de krachten in de regio hebben gebundeld. Samen maken we van de Airborne Freedom Run het meest waardevolle hardloopevenement van de Airborne Region.”

Na het ontbijt was er volop gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen. In de komende periode zullen er diverse interviews worden gepubliceerd om de partners en betrokkenen beter te leren kennen.

Aanwezigen op deze ochtend waren: Hoofdsponsor Van Wijnen, Sportbedrijf Arnhem, Melis Logistics, Graafschap College, gemeenten Arnhem, Renkum en Ede, 11 Luchtmobiele Brigade, Stichting Bridge to Bridge, Presikhaaf University, Arnhems Buiten, Defensie – DCPL, Equans, Gelderse Sport Federatie, Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen, Papendal, Lagom Film, Menzis, Stichting Vitesse Betrokken, The Economic Board regio Arnhem-Nijmegen, MudSweatTrails, Provincie Gelderland, AM Supportteam en Van Workum Verhuur.

Voor meer informatie over de partners, bekijk de partnerpagina.