Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Bestel jouw Airborne Freedom Run shirt!

12/06/2024

Ontdek het verhaal achter het officiële hardloopshirt van 2024

  • Kleurstelling: We hebben gewerkt met de Airborne kleuren ‘maroon, lichtblauw, donker maroon en poppy rood’.
  • Lettertype: Het gebruikte lettertype “Tanker” draagt bij aan de thematische kracht van het shirt, met “Freedom to do what’s right” op de rug en “Run to remember freedom” op de mouw.
  • Elementen: De arc die te zien is in het blauwe gedeelte van het shirt staat voor de iconische John Frostbrug, een cruciaal element van de Slag om Arnhem. De scheur in het ontwerp vertegenwoordigt een blik in het verleden, waarbij we niet vergeten wie er vroeger voor onze vrijheid hebben gestreden.
  • Op de borst: Pronkt het Airborne Freedom Run logo, als een krachtig symbool van het evenement en de waarden die het vertegenwoordigt.
  • Achterop: Vind je aan de bovenkant het logo van de Airborne Region, als een eerbetoon aan de historische betekenis van de regio. Daaronder de tekst “Freedom to do what’s right”,  het thema van deze editie, ook te zien in de statement film.
  • Rechtermouw: Het logo van de hoofdsponsor ‘Van Wijnen’.
  • Linkermouw: De vlaggen van Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Polen, vergezeld van de krachtige boodschap “Run to remember freedom”.
  • Linkerbenedenhoek: De poppy, bekend als de ‘klaproos’, siert de linkerbenedenhoek als een eerbiedig eerbetoon aan zij die hun leven gaven voor vrijheid. Sinds de Eerste Wereldoorlog staat deze bloem symbool voor de gesneuvelde Britse soldaten, bloeiend op plaatsen waar een held viel.

Check hier de maattabel

Bestellen doe je zo

Het bestellen van het officiële Airborne Freedom Run-shirt 2024 is eenvoudig. Voor € 34,50 kun je dit unieke shirt bemachtigen. Plaats je bestelling tijdens het inschrijven voor een van de afstanden. Bij stap 2 van het bestelproces kun je aangeven of je het shirt wilt toevoegen aan je bestelling.

Heb je je al ingeschreven? Ga dan naar je persoonlijke dashboard in Atleta en bestel het shirt via de optie ‘extra’s bij bestellen’. De link naar jouw Atleta-dashboard vind je in de bevestigingsmail van je inschrijving.

Wees er snel bij, want bestellen kan tot en met 30 juni.