Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Airborne Freedom Run & Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen

16/01/2024

Airborne Freedom Run en Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen bundelen krachten om jeugd in beweging te krijgen
Airborne Freedom Run en Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan die gericht is op het bevorderen van beweging en sportieve betrokkenheid bij de jeugd. Deze samenwerking staat voor een gedeelde visie om jongeren te inspireren en in beweging te brengen.

Gelijke kansen via de Mini AFR
Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen omarmt niet alleen de Airborne Freedom Run als geheel, maar legt speciale nadruk op de Mini AFR door geld op te halen voor kinderen zonder financiële mogelijkheden en deze groep de kans te geven deel te nemen. Deze toewijding aan het ondersteunen van jonge deelnemers benadrukt de missie van Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen om gelijke kansen te bieden en elk kind de kans te geven om actief deel te nemen. Bovendien is Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen erg betrokken bij de geschiedenis van de stad, wat zorgt voor een unieke link met het evenement.

Stimuleren van jeugdparticipatie binnen de sport
“Dit partnerschap gaat niet alleen over het ondersteunen van een evenement; het gaat erom kinderen aan te moedigen en deelname aan sport toegankelijker te maken,” aldus Ronald Burgers, marketing- en communicatiemanager van Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen. “Het is heel mooi om zo op een impactvolle manier sport en vrijheid te kunnen promoten.”

Laurens van Waardenburg, organisator van de Airborne Freedom Run, deelt: “Deze samenwerking illustreert onze gedeelde toewijding om jongeren te inspireren en helpt met onze ambitie om heel Arnhem te betrekken bij het evenement.”

Een samenkomst van sport en maatschappelijke betrokkenheid
De Airborne Freedom Run, georganiseerd door het Sportcentrum Papendal, belooft een mooie gelegenheid te zijn waar sport en maatschappelijke betrokkenheid samenkomen. Deze samenwerking tussen de Airborne Freedom Run en Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen illustreert een gezamenlijke inzet om de jeugd te inspireren, hen te ondersteunen en hen aan te moedigen actief deel te nemen aan een gezonde levensstijl.