Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Extra’s

Bestel jouw Airborne Freedom Run shirt!

Voor 2024 zijn we weer volop aan het nadenken hoe het nieuwe shirt er uit moet komen te zien.

Achter het shirt van 2023 zat een mooie gedachte;

  • kleurstelling: uiteraard hebben wij gewerkt met de Airborne kleuren ‘maroon, lichtblauw, donker maroon, poppy rood’ en combineren we de vlaggen NL/UK en Polen
  • Lettertype: het lettertype van het logo heeft een army, duidelijk en sterke uitstraling. Gecombineerd met het lettertype van ‘Het Parool uit 1944″ voor het thema van dit jaar “More than words”.
  • Beeld: een militair met een paraplu ipv een geweer in gesprek met de vijand. Staat voor MOED, VREDE en VRIJHEID. De poppy oftewel ‘klaproos’ is het symbool voor de gesneuvelde Britse soldaten sinds de Eerste Wereldoorlog. De poppy groeit op plaatsen waar een soldaat is gesneuveld.
  • Tekst: Lest we forget: opdat wij niet vergeten… waar onze vrijheid vandaan komt.
  • Badges: ‘Running Regiment’ badge + baretembleem 1st British Airborne Division

Check hier de maattabel

Jouw prestatie. Jouw medaille!

Welk onderdeel je binnen de Airborne Freedom Run dan ook gelopen hebt, alles is een prestatie! En daar mag je trots op zijn. Een persoonlijke overwinning, je recordtijd verbeterd of in beweging gekomen voor het thema! Chapeau!

En om deze prestatie te vieren kun je een medaille bestellen voor slechts € 3,50 tijdens jouw inschrijving aan één van de onderdelen of later in jouw Atleta dashboard.

Benieuwd hoe de medaille eruit ziet? Zie hieronder de foto.
PS: de medaille is gemaakt van afvalhout in plaats van het bekende edelmetaal omdat het gehele proces om deze medaille te maken hiermee een stuk duurzamer verloopt.