Schrijf je nu in!

Bestel nu je startbewijs!

Papendal logo diapositief

Extra’s

Het unieke Airborne Freedom Run shirt!

Ontdek het verhaal achter het officiële hardloopshirt van 2024

  • Kleurstelling: We hebben gewerkt met de Airborne kleuren ‘maroon, lichtblauw, donker maroon en poppy rood’.
  • Lettertype: Het gebruikte lettertype “Tanker” draagt bij aan de thematische kracht van het shirt, met “Freedom to do what’s right” op de rug en “Run to remember freedom” op de mouw.
  • Elementen: De arc die te zien is in het blauwe gedeelte van het shirt staat voor de iconische John Frostbrug, een cruciaal element van de Slag om Arnhem. De scheur in het ontwerp vertegenwoordigt een blik in het verleden, waarbij we niet vergeten wie er vroeger voor onze vrijheid hebben gestreden.
  • Op de borst: Pronkt het Airborne Freedom Run logo, als een krachtig symbool van het evenement en de waarden die het vertegenwoordigt.
  • Achterop: Vind je aan de bovenkant het logo van de Airborne Region, als een eerbetoon aan de historische betekenis van de regio. Daaronder de tekst “Freedom to do what’s right”,  het thema van deze editie, ook te zien in de statement film.
  • Rechtermouw: Het logo van de hoofdsponsor ‘Van Wijnen’.
  • Linkermouw: De vlaggen van Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Polen, vergezeld van de krachtige boodschap “Run to remember freedom”.
  • Linkerbenedenhoek: De poppy, bekend als de ‘klaproos’, siert de linkerbenedenhoek als een eerbiedig eerbetoon aan zij die hun leven gaven voor vrijheid. Sinds de Eerste Wereldoorlog staat deze bloem symbool voor de gesneuvelde Britse soldaten, bloeiend op plaatsen waar een held viel.

Check hier de maattabel

Bestellen is niet meer mogelijk

Het is niet meer mogelijk om het officiële Airborne Freedom Run-shirt 2024 te bestellen, omdat de shirts al in productie zijn. Het is ook niet mogelijk om je maat te wijzigen. Het shirt wordt in de week van het evenement naar het adres gestuurd dat is opgegeven bij de registratie. Controleer deze gegevens voor 18 augustus – 12:00 uur.

Jouw prestatie. Jouw medaille!

Welk onderdeel je binnen de Airborne Freedom Run dan ook gelopen hebt, alles is een prestatie! En daar mag je trots op zijn. Een persoonlijke overwinning, je recordtijd verbeterd of in beweging gekomen voor het thema! Chapeau!

En om deze prestatie te vieren kun je een medaille bestellen voor slechts € 3,50 tijdens jouw inschrijving aan één van de onderdelen of later in jouw Atleta dashboard.

Benieuwd hoe de medaille eruit ziet? Bekijk het ontwerp hieronder!
PS: de medaille is gemaakt van afvalhout in plaats van het bekende edelmetaal omdat het gehele proces om deze medaille te maken hiermee een stuk duurzamer verloopt.